19-01-04

antwoord aan maniak

2004-01-16, 13:37:44
Mijnheer of Mevrouw,

Mijnheer dus.

Dank voor uw reaktie. 
Graag gedaan.

Ik begrijp niet waarom u niet ingaat op de vraag die ik u stel, maar waarom u begint over de discriminatie van domme mensen?!...
Ik maak gewoon een goede vergelijking, u discrimineert zelf ook!!!

Ik dacht dat de vraag duidelijk was : wat vindt u van dit standpunt van uw partij ( notabene letterlijk overgenomen uit Vlaams Blok publicatie )
Ik ben het daar dus mee eens. Het is hier al vol genoeg en er is werkloosheid genoeg om alleen de Vlamingen al werk te geven. En dan heb ik nog niet over de criminaliteit gesproken...... Het is toh duidelijk dat misdaden meer door vreemdelingen dan door vlamingen gepleegd worden????

------------------------------------------------------------------------------------
Uw opmerking dat 'die vreemdelingen kunnen kiezen om naar hier te komen' deel ik niet; je kan tenslotte niet kiezen dat je in een land verblijft waar je door oorlog of hongersnood of economische omstandigheden in de problemen komt.
Daar ken ik zelfs een spreekwoord voor: het volk krijgt de leiders die het verdient!!!

------------------------------------------------------------------------------------
Wat de werkloosheid hier betreft : er is vastgesteld dat op termijn de instroom van buitenlanders alhier een noodzaak is om de organisatie van onze samenleving, zoals ze nu is, te behouden.
Daar geloof ik niks van, er zijn zopas weer zoveel mensen ontslagen door Ford. Dat is enkel linkse propaganda dus. En als dat over 50 jaar blijkt kunnen we ze dan nog altijd halen, niet dan?????

------------------------------------------------------------------------------------
Graag had ik van u een reaktie, maar liefst op de inhoud (en niet op de vorm) van mijn betoog.
Dat hebt u nu dus gehad.

Met vriendelijke groet,
U ook gegroet.

Maniak


Blok4ever

11:17 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mijnheer, Ik ben niet politiek aktief maar wil toch even reageren.
1) U verwijt mij te discrimineren; ik zie niet in op welke basis U dit doet; het ligt zeker niet in mijn bedoeling om te discrimineren.
2) Het ging erover dat het Vlaams Blok werkgevers, die niet-Europese vreemdelingen aanwerven, fiscaal wil straffen.
U bent hiermee akkoord.
Ik deel deze mening niet, voor mij is dit discriminatie.
Waarom wordt het aanwerven van een Europese vreemdeling (Spanjaard, Italiaan,...) dan niet fiscaal bestraft?
3) Wat de werkloosheid betreft : er zijn verpleegsters tekort; de haven van Antwerpen moet buitenlandse lassers aanwerven omdat de vacatures niet opgevuld worden;er zijn bakkers tekort; als je een loodgieter nodig hebt moet je soms 1 maand wachten enz.. maar ondertussen gaan 3 op 4 werklozen in ' zwart bijwerken..
Vreemde werkloosheid is dat!
4) U begint plots over criminaliteit, wat dat hiermee te maken heeft versta ik niet.
U beweert dat vreemdelingen meer misdaden begaan dan Vlamingen.
Volgens mij is dit nooit bewezen.
Waarschijnlijk ligt het 'soort' misdrijf wel anders (bv. 'handtasdiefstal' versus 'fiscale fraude').
5) Het volk krijgt niet altijd de leiders die het verdient.
Een dictator kan je niet kiezen.
Bovendien verlaten veel mensen hun land ook omwille van economische problemen, die soms ook gewoon afhangen van bv. klimatologische omstandigheden.
6) Hoe komt het, denkt U, dat er in de steenkoolmijnen immigranten werkzaam waren? We hebben ze destijds aktief binnengehaald, omdat de eigen bevolking het niet wilde/kon doen.
Een beetje zoals men nu o.a. Poolse lassers binnenhaalt in Antwerpen.De historie herhaalt zich!
Met vriendelijke groet,

Gepost door: Maniak | 19-01-04

Voor wat het waard is... wil ik even benadrukken dat ik 'Maniak' bijtreed in wat hij net komt te zeggen. Voor de zekerheid liet ik het mijn 7-jarig mongoloïde zusje nog eens nalezen en zij begreep het, waarmee ik tracht te anticiperen op het 'moeilijke woorden'-precedent.

Gepost door: PieterJan | 20-01-04

Mongolen ? Beste Pieter Jan,

Uw opmerking over uw mongloïde zusje is niet bepaald politiek correct. Alhoewl ik er de humor wel kan van inzien lijkt het me toch niet zo'n goede zet om in een debat over het Vlaams Blok waar verdraaiingen, verkeerde interpretaties en extreme opmerkingen aan de orde van de dag zijn zoiets te zeggen.

Het is maar een zijdelingse opmerking hoor want over de grond van de zaak kan elk weldenkend mens het alleen maar met u en "maniak" eens zijn.

Gepost door: the insane | 21-01-04

Proficiat Beste Vlaams Blok-blogger

Ik wil toch even zeggen dat ik - hoewel ik zelf geen Vlaams Blok-supporter ben - bewondering heb voor uw doorzettingsvermogen. Ik vind het fantastisch dat u tussen al die linkse wannabe-revolutionaire studentjes/bloggers toch blijft opkomen voor uw mening.

Gepost door: Thomas | 21-01-04

Aan Thomas Daar gaat u nu zelf in de fout. U bestempeld wat niet VB is onmiddellijk als links. Dit zwart/wit-denken stoot me danig tegen de borst. Als zelfs de VLD als centrum-rechts wordt beschouwd dan zijn er m.i nog partijen die eerder tot de rechter vleugel horen.

Zijn doorzettingsvermogen is pure kolder. En laat ons eerlijk zijn, veel inspanningen vergt het niet van de man. Hij kopieert opmerkingen en plaats er dan ondoordacht hoop ik toch) wat losse zinnen bij. Met alle goede wil van de wereld maar ik vind toch geen pluim die zijn hoed waardig dragen is...

Gepost door: PieterJan | 22-01-04

Vlaams blok blogger Vlaams Blok blogger ... my ass. Deze persoon is net zo min een blokker als ik pastoor van Landskouter ben (excuseer, dat moest "kardinaal" zijn).

Wil de ware persoon achter deze blog zich nu eens eindelijk bekend maken ?

Gepost door: the insane | 22-01-04

De commentaren zijn gesloten.