14-01-04

N-VA

CITAAT:
 
2004-01-14, 12:45:33
Uw eigen woorden
Alles wat je zegt kan en zal tegen je gebruikt worden, het is een zinsnede uit talrijke politiefilms, maar ook hier van toepassing. Quote: "Dit is weer een typisch bewijs van dat mensen bang zijn van het onbekende. Hoe kunt gij nu weten wat het Vlaams Blok gaat doen als ze aan de macht zijn. Het is eens tijd dat er orde op zaken wordt gesteld, dat er meer eerlijkheid en hardwerkende mensne in de politiek komen. En dat ze iedereen die hier niet hoort terug naar huis sturen."

Hetis toch gewoon té grappig voor woorden wat u daar probeert duidelijk te maken. Volgens u stemmen mensen niet voor het Blok omdat ze te bang zijn voor het nieuwe en het onbekende. Als het Blok tegen eens iets zal blijven vechten is het wel het nieuwe en onbekende. Dit blogje begint stilaan één van de betere te worden qua humoristisch niveau, regelrechte kolder!

Wat ik niet voor mogelijk hield maar uw tweede zin uit de quote maakte me zowaar nog meer aan het lachen. U zegt de dame dat ze onmogelijk kan op de hoogte zijn wat het Blok wil verwezenlijken eens ze verkozenen hebben. Dan stel ik me toch de vraag of U het al dan niet weet. En als u het dan niet weet, waarom krijgen ze dan uw stem? Waarom dan N-VA niet die ook opkomt voor de Vlaamse Onafhankelijkheid en ook nog niets in de praktijk heeft kunnen omzetten... En als u het wel weet, waarom zou mevrouw het dan niet kunnen weten??? Of maakt u deel uit van de verborgen agenda van het Blok? Maakt u zich geen illusies, die bestaat...

Mag ik er u op wijzen dat als u hardwerkende politici in de oppositie wil krijgen of zelfs verkozen wil hebben, u niet voor het BLok dient te stemmen. De hardwerkende politici zitten bij de N-VA. Dat is reeds meermaals uitgemaakt in allerlei analyses tijdens het politieke werkjaar. Ik kan u zelfs verzekeren dat de Vlaams-Blokmandatarissen er niet bijster goed uitkwamen.

En dan kleeft u er als laatste zin zo nog maar wat bij. Een giftige angel om uw kritiek wat kracht bij te zetten. Alle heil wordt uit deze hoek verwacht. Maar hé, druist dit niet in tegen uw eigen principes? U wil het nieuwe en onbekend het land uitzetten!!! Oh maar, vergeet u dan terstonds uw eerder geöpperde ideeën?

Langzaam maar zeker legt u een strop rond uw eigen nek. Mensen die wat van politiek kennen hebben er dan ook geen moeite mee om die op gepaste wijze wat aan te spannen. U spuugt giftig in het rond wanneer u in het nauw gedreven bent, u zoekt tevergeefs maar vindt niet. Als u de boodschap wil blijven verkondigen op dit Blok zal u dringend een meer competente sidekick nodig hebben want u bakt er bitterweinig van!
http://viaene.skynetblogs.be
PieterJan

 

Wel, ik moet zeggen dat je toch wel overtuigend bent. Er zit wel iets in wat je allemaal zegt. Ik denk dat ik volgende keer op N-VA ga stemmen. Eens zien wat dat geeft............

13:26 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zever Wat is dat hier voor zever. Ben jij nu een Vlaams blokker of niet ?

Gepost door: Fons | 14-01-04

De commentaren zijn gesloten.