13-01-04

Toine

CITAAT
 
2004-01-12, 22:37:29
Tja
Het kan zijn dat ik hier de stomme kloot ben maar wat is het punt dat je wilt maken door kort even op te sommen wat iemand als reactie gaf.

ondemocratisch = cordon sanitaire?
negativistisch = ge zegt dat ge anti zijt, is dat niet negatief ?
onverdraagzaam = u verdraagt mij niet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Als dit de nieuwe manier van argumenteren is zou ik me toch een nieuwe hobby zoeken.
Maar omdat dit toch een reactie moet zijn zal ik er een geven op wat ik denk dat jij wil tegenargumenteren.
Ondemocratisch: Een partij die er vb tegen is dat alle inwoners van zijn land mogen gaan stemmen is toch een ondemocratische partij. Nu als je dit wilt weerleggen dat er nog partijen zijn die dat doen kan ik alleen maar zeggen dat in mijn ogen er nog ondemocratische partijen zijn en vreemd genoeg zitten ze allemaal langs de rechterzijde of zijn ze katholiek(tiens zou religie misschien zijn deel spelen in deze zaak). De mensen die niet mogen stemmen dragen ook hun steentje bij aan onze maatschappij, alhoewel VLD, Vlaams Blok en consoorten dat wel in alle talen verzwijgen.
Negativisme: Als er iemand iets slechts vindt zoals mensen vermoorden is dat dan ook een negativist??? Ik denk het niet, ik zou eerder zeggen dat die mensen degelijke waarden heeft. Het Vlaams Blok staat niet zeer vriendschappelijk tegenover bepaalde andere mensen, niet omdat ze wetten overtreden maar omdat ze per ongeluk Waal zijn of omdat er een dictator huist in het land van hun herkomst en dat ze daarom zijn moeten vluchten naar ons land. Vandaar mag je zeggen dat ze redelijk anti zijn en mensen die anti Vlaams Blok zijn zullen dit doen omdat zij waarde hechten aan de mens en niet enkel de Vlaming. Trouwens onder die Walen en inwijkelingen zijn er uitzuigers en criminelen daarover moeten we niet schijnheilig doen. Maar hebben we die in Vlaanderen dan niet of zijn wij wel super heilig. De mannen die dagelijks hun belastingen ontduiken en de staat meer geld kosten dan ieder die van de sociale zekerheid leeft zijn immers geen buitenlanders. Of misschien wel maar dan zijn het Amerikanen of Zweden die met multinationals hier zitten, maar dat is wel ok zeker???
Onverdraagzaam: Ik weet niet wat de vorigen hiervan denken maar ik ben zeker niet onverdraagzaam ten opzichte van jullie. Jullie zijn als regen. Het is er, het stoort maar je moet je er niet hard in opjagen want zo gaat het niet weg. Je moet haat niet met haat bestrijden. Laat ze hun ding doen. Als ze aan de macht komen tja dan zal de meerderheid het zo gewild hebben, maar of ze lang blijven is weer een andere vraag. Oppositie voeren is easy, je kakt de andere gewoon uit en geeft nooit opbouwende kritiek. En zelf grijp je naar extreme oplossingen waarvan je weet dat diegene aan de macht het niet zo kunnen volbrengen. Het publiek vindt dat goed want je spreekt klare taal (herken je de tacktiek). Eens aan de macht liggen de zaken net iets anders. Kijk maar eens naar debatten van de toenmalige CVP tegen VLD of andere oppositie partijen en naar de huidige. De rollen zijn volledig omgedraaid. Buiten het feit dat er nu nog meer leeghoofden in de CDnV zitten(maar dat is voor een andere site ;) ).
Ik vraag me af wat jou motivatie is om voor het Vlaams Blok te zijn. Je moet me niet overtuigen over de standpunten want ik zal er nooit voor te vinden zijn. Als wederdienst zal ik jou niet proberen te overtuigen want dat zal ook niet lukken, ik hoop het toch anders heb je maar een heel zwakke instelling als het over een overtuiging gaat.
Ik kan gewoon niet begrijpen waarom iemand ooit voor deze partij kan zijn of kiezen. Laat iets weten, ik kom zeker terug
Vriendelijke groeten en veel succes met het argumenteren van je overtuiging(jullie zijn daar toch zo sterk in).
Toine

democratisch: ge stelt zowat de hele rechterzijde buiten de democratie zeker de helft van alle stemmen dus, typisch linksen, alleen hun eigen partij is democratisch

negatief: wie zegt dat ik anti ben? Ik ben VOOR strengere asielwetten, u bent anti. Denk daar eens over na, ge kunt zoiets altijd van twee kanten zien he!

mijn motivatie: het blok is de enigste partij die iets doet voor de gewone mens.

18:33 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

luister 'ns ff goe é manneke waarom maak je er een sport van om mensen zwart te maken door hun reacties te posten en er dan debiele commentaar over te geven die nergens op trekt, wij weten toch dat we gelijk hebben dus moet je feitelijk niet reageren want het VLAAMS BLOK IS EEN RACISTISCHE PARTIJ, dat is de waarheid

Gepost door: a m a n | 13-01-04

... trouwens, uw motivatie trekt op geen kl$ten

Gepost door: a m a n | 13-01-04

Beste Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik hier van plan ben om een eerste reactie neer te pennen, de verdere polimiek wil ik hier niet ontsponnen zien en doe ik liever van persoon tot persoon in e-mailberichten. Ik betwijfel ten zeerste of u mijn bijdrage zal gebruiken zoals u het reeds van mijn voorgangers hebt gedaan?

Ik heb enkele opmerkingen aan uw adres. Eerst en vooral wil ik niet persoonlijk worden, laat dit duidelijk stellen, ik wil dus met andere woorden niet uw weg opgaan zoals gebleken is. U vervalt, net zoals vele van uw partijgenoten, ongeneerd in simplistische uitspraken. Uitspraken die langs geen kanten onderbouwd moeten zijn want zo redeneert uw partij nu eenmaal. Ze laten iets vallen en het zal wel bij enkele blijven plakken. Als er enkele malen iets bleef plakken zijn ze algauw verknocht aan de partij, zo bouwde het VB door de jaren heen een trouwkiezerspubliek op. Om maar een voorbeeld te geven van simplistische uitspraken van uw zijde: "uiteenzetting: kijk daarvoor maar eens naar Dehaene, typisch zo'n voilgevreten politicus die fraudeert dat het niet mormaal is." Nu is het niet zo dat ik een voorstander ben van wat de CD&V en destijds de CVP allemaal uitspookt maar wat u daar komt te vertellen is wel het bedrijven van apolitiek. U schiet met ongeoorloofd scherp op een uitstekende pianist (en loodgieter). U kan van gelijk welke strekking zijn maar de Regering Dehaene was een van de meest competente regeringen van de afgelopen decenia. En dan heb ik het nog niet over het betrekken van de corpulentie van deze man. U vergeet dat ook uw Gentse voorman, Francis Vanden Eynde, zijn bodymass index zwaar de pan uit swingt. Dus laat ons daar aub niet langer bij stilstaan en begraaf dit punt maar net zo diep als Annemans ten tijde van de voorstelling van zijn iets té extreem 70-puntenplan.

Een andere simplistische uitspraak is dan weer uw veralgemening qua 'links' en 'rechts'. Ik ben een aanhanger van de N-VA, dat mag u gerust van me weten. Welnu, ik kan zeggen dat als u dan toch wil vervallen in een zwart/wit-aftekening ik meer aan de rechter zijde van het politiek landschap behoor te zitten. Desondanks mijn standpunt inzake de Vlaamse Onafhankelijkheid slagen er tientallen Blokkers er nog steeds in om ons toch bij de linkse flank van de Vlaamse politiek te rekenen. Daarmee wil u eigenlijk beslag leggen en het zich toeëigenen van de rechtse positie in de maatschappij enkel en alleen met als doel meer stemmers te lokken die zich laten verblinden door het zwart/wit-licht die op de kwestie werpt.

Tot slot wil ik nog eens wijzen op wat betreft uw motivatie om te stemmen voor het Blok. Het lijkt me eerlijk gezegd nogal magertjes voor iemand die bereid is een blog over het Blok op te starten om als enige motivatie aan te halen als zou dit de enige partij zijn die nog iets voor het gewone volk doet. Ik kan, zonder ook maar één moment na te denken, terstonds een tiental punten opsommen waarom ik na lang denken mijn stem heb gegeven aan N-VA en niet aan de andere partijen. Waarschijnlijk komt u n

Gepost door: PieterJan | 14-01-04

per ongeluk op ENTER gedrukt... [...]Waarschijnlijk komt u na 10 minuten hoogstens aandraven met enkele boude uitspraken van de partijvoorzitter. Hilarisch natuurlijk dat u met een grote zekerheid kan zeggen dat het de enige partij is die iets doet voor het volk? Mag ik u dan eens vragen wat het Blok reeds gedaan heeft voor het volk? U kan de vergelijking maken met wat extreem-rechts in de rest van Europa reeds gedaan heeft voor de bevolking, dan zal het wederom een erg kort lijstje worden.

Om nu echt af te sluiten wil ik u nog even het typerende beeld voor ogen halen, hét humoristische beeld van 2003. Het is een beeld waardoor je beseft dat de realiteit de fictie overtreft. Ik heb het over de Blokkers die klaarstaan om de receptie binnen te trekken van de VLD maar er heilig van overtuigd zijn hun Blokvrienden te ontmoeten. Mocht ik dit ooit te pakken krijgen op CD/DVD/video dan bezorg ik u met veel plezier een exemplaar, niemand mag verstoken blijven van dit staaltje van onwetendheid en slaafse volgzucht!

Gepost door: PieterJan | 14-01-04

Ik had gezegd dat ik terug kwam. Ten eerste heb ik ooit gezegd dat de linkse rakkers niet ondemocratisch zijn? Jij zal me denkelijk wel verschillende voorbeelden kunnen geven van socialistisch ondemocratisch gedrag.
Ten tweede ik ga ervan uit dat je toch wel anti bent. Want alles dat tegen jou wordt gezegd of geargumenteerd, reageer je door met verwijten te smijten richting de linkse kant van de politiek. De linkse trukendoos enzoverder. Echt pro kan je dat niet noemen.Maar zoals je zelf zegt moet je de zaken van 2 kanten zien. Doe wel aub niet als de andere van je partijgenoten door elk verwijt terug te werpen en het tegen de andere te gebruiken. "Al wat je zegt ben je zelf" is een beetje lagere school, niet? Nu goed is jouw site je doet ermee wat je wenst.
Je motivatie is bijna lachwekkend( sorry ). Wat hebben ze al gedaan voor de gewone mens??? Je zou misschien kunnen zeggen dat je voor bent omdat hun logo best bij de kleur van je auto past. Gebruik geen voorgekauwde zinnen. Je gaat de bezoekers van deze site die "anti"-Vlaams Blok of pro-"democratie" zijn hun hetzelfde gevoel geven zoals de meeste van je Vl Bl aanhangers doen. En dat is dat jullie gewoon allemaal niets weten over politiek en jullie de partij kiezen die zwart wit denkt omdat het dan allemaal net een stukje simpeler is.
Tot de volgende

Gepost door: Toine | 14-01-04

zo stom als de stomste marokkaan Reactie op baas in eigen land : ik ben vlaming en wil baas zijn van mijn eigen land. En als baas zal ik beslissen : alle blokkers buiten !

Gepost door: skinny | 18-05-04

hallo!? beseft er iemand hier hoe belachelijk het is om domme mensen van hun overtuiging te proberen halen... Nadat ik ongeveer heel deze site gelezen heb, heb ik nog geeeeeeeeeeen enkele deftige, goed onderbouwde repliek gelezen van iemand die pro-vlaams blok is. Zo van die dingen als 'het is toch duidelijk dat buitenlanders meer misdaden plegen dan anderen' en 'het is hier net Marokko'!!! hallo!?

zijn we allemaal gek geworden, waar zijn we mee bezig... rassenhaat, discriminatie van IEDEREEN, het is gewoon een geschifte regelmatig samenkomende vergadering van domme zakken die niets liever willen dan een extreem-rechtse dictatuur opnieuw ingesteld zien en die er dan ook nog eens op hopen en denken dat er genoeg van die domme kloten in deze wereld zijn die die onzin nog zouden geloven ook... putain kerel... hoe scheef kan deze wereld zijn...

FU!

Gepost door: LSP | Thomas | 13-06-04

De commentaren zijn gesloten.