12-01-04

WELKOM

Vanaf vandaag: de waarheid over het Blok, gedaan met de leugens in de media over het Blok in naam van de "democratie". Vanaf nu zal ik hier regelmatig commentaar posten over het Vlaams Blok.
Geef ok gerust commentaar, debat moet er zijn, dat is tenminste echte democratie. Niet dat wat die linkse stommeriken allemaal zeggen.

11:23 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

Commentaren

Lap Lap, daar heb je die mestkevers van de democratie ook alweer.

Gepost door: BigBrother Basher | 12-01-04

Flut:"de waardheid" Toen het vlaams blok zijn stappenplan indiende werd dit afgekeurd, en moest het verwijderd worden. Eigenlijk was dit een slecht idee, want nu weten de mensen nog niet wat het vlaams blok echt wil. Naast het beldeid over migranten wil het vlaams blok: de vrouwen terug achter het fornuis, een avondklok om 22.00u, en nog veel meer dingen waar mensen die op het vlaams blok stemmen geen weet van hebben. Dus wat houdt dat in: het vlaams blok wil aan de macht komen, en daarna veel andere dingen doorvoeren naast hetgeen nu gezegd wordt. Ik ga mn werk/studies niet opgeven omdat zij dat zo willen; ze komen dus onder valse voorwendselen aan de macht. Dat is het Vlaams blok, 50 jaar terug in de tijd!!!! Sorry, maar we hebben allemaal zo hard voor onze vrijheid moeten vechten, dat laat ik me niet afpakken door een stelletje achterbakse leugenaars!!!!!!!!!

Gepost door: jeanne | 12-01-04

typisch Dit is weer een typisch bewijs van dat mensen bang zijn van het onbekende. Hoe kunt gij nu weten wat het Vlaams Blok gaat doen als ze aan de macht zijn. Het is eens tijd dat er orde op zaken wordt gesteld, dat er meer eerlijkheid en hardwerkende mensne in de politiek komen. En dat ze iedereen die hier niet hoort terug naar huis sturen.

Gepost door: VB4EVER | 12-01-04

Wablief??? Ik citeer jouw woorden: "Geef ok gerust commentaar, debat moet er zijn, dat is tenminste echte democratie. Niet dat wat die linkse stommeriken allemaal zeggen."
Durf jij 'dit' democratie te noemen? Dat je al van meet af aan gaat bepalen wat democratie is? Door anderen onmiddellijk een naamplaatje mee te geven? Kan er geen debat bestaan met andersdenkenden? Volgens jou alleszins niet!!! Je sluit die 'stommerikken' al meteen uit. Democratie, laat me niet lachen. Daar sta je nog ver van af!

Gepost door: Pliske | 12-01-04

democratie Die linksen willen juist geen democratie, waarom sluiten ze het blok anders uit. Ik verbied hier trouwens niemand zijn mening te geven, anders had ik julie reacties allang gewist hier! Wie is hier nu de democraat.

Gepost door: VB4ever | 12-01-04

Das allemaal zever Wete gelle wa da ik vant vlaams blok aka vlaams gat vind? Gelle zijt allemaal zeveraars, wete waarom? Omda gelle allemaal denkt da gelle dees jaar veel stemmen gaan krijgen maar vergeet het. jullie hebben jullie reputatie al verbrod!!! Door dieje vent die iemand heeft vermoord en door de rechtzaken van vorige maand... dus vergeet het jongen, No luck this year. Ons ras verspreid zich en ge kunt ons niet uitroeien, too bad ha... dada and YOU ALL

Gepost door: Fatima | 28-05-04

waarheid!!!!!!! Weten jullie wat de echte waarheid is politiek is klote maar in vergelijking met de andere partijen heeft het vlaams blok een goed programma
doe de moeite om dit eens te lezen en reageer dan.

Gepost door: ano | 31-05-04

En dan Het VB wil België laten ontploffen. Hoe gaat u dat doen? Door noordierse, baskische, yougoslavische, enz. toestanden te scheppen?
U maakt de meerderheid van de burgers in dit land echt bang hoor
Besluit: Ik vind uw partij uiterst gevaarlijk en absoluut racistisch. Weg met haatdragers.

Thomas - vredelievende wereldburger

Gepost door: Thomas | 02-06-04

power to the peaceful zal ik is iets zeggen ja? ik vind het heel erg dat mensen in antwerpen bijvoorbeeld zich blind staren op het "veiligheidsplan" van het vlaams blok. het probleem is dat het vlaams blok zich altijd verdedigd met "je moet ook onze andere punten eens lezen en dan mag je spreken" wel ik weet toevallig wat die andere punten zijn en ze maken mijn beeld niet direct beter!! wat ik er uit afleid is dat het vlaams blok een partij is die stilstaat. een partij die veel te conservatief is, op alle gebied. vrouwen, drugs, vreemdelingen, de europese unie,.. en het zou heeeel goed zijn als al die mensen in antwerpen dat allemaal zouden lezen!! want daar zit et hem. iedereen vindt zich waarschijnlijk wel terug in één of twee van de punten van het vlaamsblok. ik ook dat geef ik eerlijk toe. maar je moet je prioriteiten stellen. en die dingen doen nu eenmaal niet genoeg terzake om al de dingen die wél belangrijk zijn op te geven en in de onbekwame handen van een partij egoïsten te laten komen. de wereld staat niet stil e mensen?! we leven nu eenmaal niet meer op dezelfde manier als we 100jaar geleden leefden. en om er dan toch op terug te komen: je kan migranten niet uitsluiten we hebben ze godverdorie zelf naar hier gehaald!! en door ze keer op keer dingen te verwijten die we zelf ook doen kweekt er zich onder hen natuurlijk woede. dat is een doodnormale menselijke reactie. als er iets is dat veranderd moet worden in ons vreemdelingenbeleid is het wel juist dat. woede roept woede op maar respect krijgt wederzijds respect. laat het vlaams blok maar in de regering komen, het moet ooit toch gebeuren. ik ben er zeker van dat we nadien bitter weinig last zullen hebben van dit stelletje ongeregeld. gelukkig. we maken de wereld al kapot en het is geen goed idee om ook mekaar kapot te maken. zeg neen tegen extreem rechts! geef racisme geen kans.

Gepost door: anneke latex | 09-06-04

dit vond ik op de site van het gaia, ook wel belangrijK!!! Vlaams Blok, de Partij Tegen een Verbod op Stierengevechten Van alle partijen is het Vlaams Blok het meest uitgesproken dieronvriendelijk. Het Vlaams Blok is voorstander van de jacht, het onder dwang voederen van eenden en ganzen voor foie gras moet NIET afgeschaft worden en stierengevechten moeten kunnen. We stellen vast dat er wel enkele punten van onze vragenlijst zijn waarmee het Vlaams Blok akkoord gaat voor de dieren. Maar de algemene teneur is overwegend negatief tegenover de dieren.

Gepost door: wouter | 12-06-04

GEWOON GEZEVER kijk e maat, het is nu 13.06.2004, het blok heeft de verkiezingsoverwinning behaalt en ik ben beschaamd in Vlaanderen te wonen!
een partij die racisme predikt en in haar partijprogramma heeft staan, verdient geen respect. Een recht op een mening, goed. Meningsuiting (o wat is het leuk om die onnozele stickers af te trekken hèhè), als het dan echt moet. Maar blijkbaar beseffen sommige mensen nog altijd niet dat het Vlaams Blok een racistische negationistische partij is die niet voor veel goeds instaat, een partij die een samensmelting is van het VNV en het VMO, hoe kan die zich nu profileren als een toffe gezinspartij... vergeet het maar. En nu moet je eens lezen wat het Blok je liever niet vertelt.


Het Blok is radicaal tegen abortus. Toen het debat op gang kwam verklaarde Annemans:" Het meest ontstellende rond het abortusdebat is het feit dat het überhaupt moet gevoerd worden. Er zou zelfs geen sprake mogen zijn van een debat". Voor het Blok is er nooit een goede reden voor abortus Enkel als er gevaar is, mag abortus toegepast worden. Vrouwen die verkracht worden en het kind niet willen behouden, moeten hun zwangerschap volledig ten einde dragen. Na de geboorte mogen ze het ongewenste kind afstaan voor adoptie. Stel dat Laetitia Delhez zwanger zou zijn van Dutroux. Volgens het Blok zou er geen abortus mogen uitgevoerd worden als er geen gevaar is voor de gezondheid van Laetitia. Wie kan er 9 maanden rondlopen met kind van haar verkrachter in haar buik???

De wet op het racisme moet ook afgeschaft worden. "Het is een inbreuk op de vrijheid van gedachte en menigsuiting, luidt het. Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding moet opgedoekt worden. Senator Wim Verreycken omschrijft de Meldpunten voor Racisme als een netwerk van verklikkers.

Het Blok wil ook een verbod op tegenbetogingen. Dit lijkt vreemd omdat het Blok zelf een traditie heeft van tegenbetogingen. Maar dit past helemaal in hun idee om de vrijheid van meningsuiting in te perken.

Eén van de voorname Blokleden Alexandra Colen sprak zich in het verleden uit voor een afschaffing van de sociale zekerheid. Dit zou vervangen worden door een systeem van privé-verzekeringen. Hier krijgen we een situatie waar de rijken een betere verzekering kunnen afsluiten dan mensen met minder geld.
In de VS kennen we deze situatie al: Wie geen geld (en dus geen goede verzekering) heeft, krijgt ook geen verzorging in ziekenhuizen, geen tandverzorging … Dit is echter een voorstel dat je de Vlaams Blokkers nooit duidelijk hoort verkondigen. Het is een duidelijk bewijs van het verschil tussen hun programma en de propaganda. Veel van de Blok kiezers zijn namelijk mensen met weinig geld, deze zullen hiervan juist de eerste slachtoffers worden. Van solidariteit is dus bij het beleid van het Vlaams Blok geen sprake. Ook voor de pensioenen wil het Blok een privé pensioen.

Het Blok is ook voor de flat-tax zoals in de VS. Hierin worden de belastingschalen afgeschaft, alle inkomens worden gelijk belast. De armen moeten dan evenveel belastingen betalen als de rijken. Weeral een maatregel tegen de armen en een goede zaak voor de mensen met veel geld. Het Blok vertegenwoordigt -zoals ze zelf zegt- de kleine man, maar de maatregelen waar zij voorstaan treffen juist de kleine man.

Als enige schaart het Vlaams Blok zich niet achter het Verdrag van de Rechten van het Kind. Het Blok vindt de rechten van het kind te ver gaan. Van alternatieve straffen wil het Blok ook niet weten. Volgens hen hebben enkel echte (dril)straffen zin. Ook een wetsvoorstel dat het huishoudelijk geweld tussen partners wil bestraffen, verwerpt het Blok. Volgens Alexandra Colen wil de wet het traditionele beeld en maatschappij te radicaal veranderen…

Het Blok heeft een hekel aan feministische bewegingen. Deze bewegingen brengen de vrouwen immers af van hun roeping om voltijdshuismoeder te zijn. Het aantal vrouwen dat iets te zeggen heeft bij het Blok is miniem.

Het Blok verwerpt het samenleven van koppels. Trouwen is de norm en andere samenlevingsvormen worden slechts toegelaten met de nodige discriminatie.

De partij van het volk, zoals het Vlaams Blok zichzelf noemt, blijft
grotendeels bevolkt door kaderleden van extreem-rechtse signatuur. Ze zijn actief in NSV, Voorpost, Were Di e.a.

Over één cordon sanitair wordt nooit gesproken: degene die het Vlaams Blok tussen zichzelf en de andere partijen optrekt. 'Laat ons niet vergeten dat het cordon sanitair voor ons ook positieve aspecten heeft', zegt Wim Verreycken. 'Het bevestigt immers voor de kiezer de duidelijke scheidingslijn die er bestaat tussen de sleurpartijen en het VB'. Frank Vanhecke: 'Hoe meer cordon, hoe liever. Hoe duidelijker de scheidingslijn
tussen het VB enerzijds en de stinkende beerputten anderzijds, hoe liever.' Filip Dewinter:'Het Vlaams Blok heeft er alle belang bij om zoveel mogelijk afstand te bewaren van de traditionele partijen. Op een moment dat de burger politiek uitspuwt, zou het strategisch weinig verstandig zijn voor wat het nationale niveau betreft, toenadering te zoeken tot welke partij dan ook'. Ook de Blok-lijfspreuk 'Eén tegen allen' draagt de kiemen van de eenpartijstaat in zich (fascisme?).

Sinds de overheid in 1989 dotaties begon toe te kennen aan de politieke partijen, is het Vlaams Blok de miljonairs geworden. 'Politiek profetariaat' noemde het Blok die overheidsdotaties ooit in een officieel standpunt. Honderden miljoenen worden nog maar eens over de balk gegooid, louter om de macht van de partijen te vergroten.' Tegenwoordig passeert het Blok ook elk jaar netjes langs de kassa. Met dit overheidsgeld laat het Blok haar propagandamachine op volle toeren draaien. In 1998 kostte de (ongewenste?) postreclame 80 miljoen. Dit jaar zal dit nog wel een stuk meer zijn.

Diegenen die op het Blok stemmen, moeten elk idee van het Blok aanvaarden want het Blok zal geen duimbreed van haar standpunt afwijken. Het Blok is radicaal tegen een multiculturele samenleving (multiKUL noemen ze het steenvast). Zo zijn ze tegen festivals die ons laten proeven van andere culturen (Folk, rap, R&B, reggea, … Zijn ze tegen Kebabs en andere exotisch eten. Willen ze museums die niet gaan over de Vlaamse cultuur, sluiten. Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren zou bijgevolg gesloten moeten worden. Vele journalisten, kunstenaars vrezen het ergste moest hetBlok aan de macht komen.

Om niets aan het toeval over te laten heeft het Blok een speciale lectuurcommisie die al de eigen publicaties controleert op mogelijke racistische uitschuivers. De oprichting van zo'n commisie alleen al geeft weer welke mensen er lid zijn van het Blok. Eén van de raadgevingen die Blok-mandatarissen krijgen is om "rekening te houden met de mogelijkheid dat toespraken en redevoeringen opgenomen kunnen worden". Er moet met andere woorden altijd rekening gehouden worden hun echte (racistische?) ideeën opgenomen kunnen worden. Zulke raadgevingen geef je niet aan mensen die niets verkeerd kunnen zeggen.

Frank Vanhecke ontkent dat hij een racist of fascist is. In het extreem-rechtse weekblad Deutsche National Zeitung noemt hij 'de bevrijding van Mussolini' de meest bewonderenswaardige militaire prestatie uit de geschiedenis. De Spaanse burgeroorlog in 1936 had hij ook graag van dichtbij meegemaakt. Zeker toen de fascistische troepen van generaal Franco de overwinning behaalde op het linkse volksleger. Als je hem vraagt wat hij het meest verafschuwd, zegt hij zonder aarzelen: 'de geschiedenisvervalsing over de Tweede Wereldoorlog' (ondanks de onweerlegbare bewijzen). Frank Vanhecke nam het in het verleden op voor een kopstuk van de Ku-Klux-Klan, hij wilde in 1990 Pinochet benoemen tot man het jaar. Pinochet is via een bloedige machtsgreep aan de macht gekomen in Chili en is verantwoordelijk voor de dood van duizenden mensen.

De Blokleden hadden geen inspraak in de benoeming van Vanhecke als partijvoorzitter. Als er iemand het al aandurfde om kritiek te uiten op zijn aanstelling, werd het gewoonweg genegeerd. "Democratie is een staatsvorm en geen partijvorm" sneerde Vanhecke naar zijn critici.

In het partijprogramma (wat enorm verschilt van de partijpropaganda) omt de parlementaire democratie niet voor, wel de aristocratie. Het Blok wil 'een hiërarchisch gestructureerde natuur- en volksgebonden gemeenschap' opbouwen. Vlaanderen moet geleid worden door een Vlaamse 'geestelijke' elite. Niet elke Vlaming is daartoe geschikt, want het is onmogelijk om rekening te houden met de fundamentele natuurlijke ongelijkheid van de mensen. Het Blok is daarom voorstander van meervoudig stemrecht. Het heeft honderd jaar geduurd voordat iedereen gelijk stemrecht heeft en het Blok wil dit afschaffen. Zo wil het Blok het principe 'één recht, één stem'invoeren. Ouders zouden dan in plaats van hun minderjarige kinderen mogen stemmen. Ook is de partij voorstander om enkel diegene die iets van politiek kennen te laten stemmen. Het Vlaams Blok houdt een elitair pleidooi in verband met het stemrecht... Terwijl een grote meerderheid van de stemgerechtigden nauwelijks de ontwikkelingsgraad van een gemiddelde chimpansee weet te overstijgen", waarschuwt een vlaams blokker.

Toen het Blok het wetsvoorstel dat het ontkennen van de holocaust strafbaar maakt, mee goedkeurde, ontketende dit een golf van protest. Het Blok had namelijk jaren aan haar achterband beloofd dat het zo'n wetsvoorstel nooit ging goedkeuren. Het Blok keurde dit voorstel echter goed om haar lijf te redden. De partij was namelijk als de dood voor de zware boetes die ze riskeerde als ze tegen de wet zou stemmen. Ook wou het zo in de gunst komen van de joden in Antwerpen om extra stemmen te verzamelen. De joden zijn echter hetzelfde lot beschoren als alle andere vreemdelingen, maar dat wil het Blok ze natuurlijk niet vertellen. Het blok wil een volledige amnestie voor de collaborateurs. Ze wil dat al de mensen die meewerkte met de nazi's vrijgepleit worden.

Het Vlaams Blok heeft steeds beklemtoond: 'Staken schaadt, werken baat'. Het Blok zegt: Staken is een misdaad. Het Blok veroordeelt alle stakingen, die gevolgen hebben voor de economische en sociale toestand. In het verleden eiste het Blok ookal een volledig stakingsverbod in economische sleutelsectoren en het openbaar vervoer. Het Blok wil ook duidelijk komaf maken met de vakbonden. In de grondbeginselen staat:'Als solidaristischpartij wijst het Vlaams Blok de ongecontroleerde partijsyndicaten af'. Hiermee is het lot van het ACV, ABVV en ACLVB bezegeld.

Het Blok is tegen een automatische loonindexering (verhogen van de lonen als het leven duurder wordt). Het Blok wil ook het vast loon afschaffen en gedeeltelijk laten afhangen van de winstresultaten van een onderneming. Het Blok heeft een luisterend oor voor het werkgevers, maar voor de arbeidsbeweging is het opvallend doof. Het Blok stemt tegen het wetsvoorstel voor het welzijn op het werk. Het Blok sluit zich bij de werkgevers aan dat dit te duur zou zijn. Ook van arbeidsduurvermindering wil het Blok niet weten, het wil flexibiliteit op de werkvloer. Arbeiders moeten zo flexibel en productief mogelijk zijn. Van zekerheid voor de arbeiders is er nergens sprake. Het Vlaams Blok wil een emingsvriendelijk Vlaanderen waar de werkgevers de baas zijn en de werknemers simpele pionnen zonder echt veelrechten. Levenskwaliteit is voor het Blok geen prioriteit. Eén van de redenen waarom het Blok tegen de vakbonden is, dat als ze de vakbonden kunnen verbieden, ook het grootste georganiseerd verzet tegen hun maatregelen uitgeschakeld is.

Het Blok is vanzelfsprekend tegen het homohuwelijk en wil homokoppels ook verbiden om kinderen op te voeden. Zo zullen gescheiden moeders die met hun lesbische vriendin gaan samenwonen automatisch het hoederecht over hun kinderen verliezen. Homo's zijn minderwaardig omdat ze maatschappelijk niet nuttig zijn (ze kunnen zich namelijk niet voortplanten).

Filip Dewinter wil een avondklok voor kinderen onder de 16. Ze mogen na 22 uur de straat niet meer op. Gedaan met je kinderen 's avonds naar de cinema of voetbal te gaan, …

Het Vlaams Blok wil een verdubbeling van het defensiebudget, waarmee het onder andere kernwapens wil aanschaffen.

Het Blok vindt dat Europa sterk moet staan om zijn grondgebied te kunnen verdedigen, op te kunnen treden tegen internationaal terrorisme en om de aanvoer van grondstoffen te kunnen garanderen. Dit lijkt op een oorlog die Bush voerde tegen Irak.

Het Blok is tegen de internationale straftribunalen die opgericht worden om oorlogsmisdaden en schendingen van de mensenrechten te bestraffen.

Het Vlaams Blok heeft als enige partij een eigen inlichtingen en spionage
dienst.

Het Blok eist, binnen een redelijke termijn, de terugkeer van de overgrote meerderheid van de niet-Europese gastarbeiders naar hun eigen vaderland. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen geïntegreerde en niet geïntegreerde. Op termijn wil het Blok alle niet-Vlamingen gewoon buiten.
Het Blok wil immers een Vlaams en blank, mono-ethisch Vlaanderen: Eén volk, één staat, één cultuur (zeker niet multicultureel). Om dit te realiseren wil het ook alle sinds 1974 toegekende naturalisaties herzien. De vreemdelingen die in ons land verblijven zullen alle rechten ontnomen worden (tot hun uitwijzing), organisaties die ijveren voor de integratie van vreemdelingen worden verboden.

Het Blok was enorm ontgoocheld toen de apartheid afgeschaft werd in Zuid Afrika. Het wil dat de regering alleen de blanke Afrikaners steunt en geen projecten die de zwarten te goede komen. De blanken in Zuid Afrika bezitten nog altijd bijna al de grond en geld en het Blok wil dit natuurlijk zo houden.

Het Blok is tegen alle drugs. Het gebruik van zowel de hard- als softdrugs moet verboden worden. Over alcohol rept het echter geen woord (begrijpelijk niet echt populair). Ook bij het wetsvoorstel voor verbod op tabakreclame stemt het Francis van den Eynden tegen. Dat roken en alcoholmisbruik meer slachtoffers maken dan drugs is voor hem blijkbaar niet zo belangrijk. Het Blok wil op geregelde tijdstippen razia's houden in scholen. Alle scholieren moeten dan via urine, speeksel of zweet testen gecontroleerd worden op sporen van drugs. Alle festivals worden beschouwd als 'haarden van
drugshandel en drugsgebruik' en moeten volledig clean worden gemaakt.

Het Blok wil ook de doppers ('de profiteurs') hard aanpakken. Dit standpunt staat ook in hun programma, maar op bijeenkomsten wordt hierover ook geen woord gerept. Dit natuurlijk weer omdat bij hun kiezers veel van zulke mensen zitten. Dit wijst weeral op verschil in wat het Blok de mensen wil vertellen en wat niet.

Het Blok wil ook het koningshuis afschaffen omdat het gestoeld is op erfelijkheid en niet democratisch gekozen is. Dit terwijl Vanhecke zelf ook niet democratisch gekozen is als partijvoorzitter. Karel Dillen heeft hem namelijk zelf gekozen en niet de partijleden.

Nu zou ik hier graag wel eens van willen horen wat hiervan gevonden wordt...

Gepost door: LSP | Thomas | 13-06-04

Re: Flut:"de waardheid" Re: Flut:"de waardheid"

Beste, wat u schrijft is de grootste onzin (linkse praat)...

1)het vlaams blok wil niet overal avondklok! In de probleemwijken waar het gevaarlijk is om s'avonds buiten te komen omdat kleine migrantjes het plezanter vinden om herrie te schoppen in plaats van thuis te zittenen hun lessen te leren, zodat ze mss later van nut zijn op de arbeidsmarkt ipv te gaan doppen!!!

2) Vrouwen aan de haard?? Hoe komt het dat het vlaams blok en groen het grootste aandeel vrouwen hebben in hun partij??! Ze willen dat thuiswerkende huisvrouwen ook recht hebben op een loon of sociale vergoedingen.

3) Voor welke vrijheid heb jij dan wel gevochten?? Wss heb jij nog niet gehoord van de wantoestanden in de eerste wo. Vlamingen werden gekleineerd en de dood ingejaagd door rijke Walen die geen nederlands konden en alleen het woord "chargé" konden roepen. Een rijke Waal kon vroeger zijn plaats laten innemen door een arme Vlaming. Ik vind dat het eindelijk tijd word voor gerechtigheid, en dat wij Vlamingen een Vlaamse staat krijgen. onafhankelijk van de Waalse parrasieten.


4) Wil jij nog studeren als je weet dat een Pool je job kan afnemen omdat hij hetzelfde werk doet als jij voor maar 2/3 van het loon?

Sorry maar voor dat je hier de "grote" jan komt uithangen mag je je wel eens informeren!

Gepost door: Sperg | 05-09-04

ik zal je krijgen philipje !!!!!!!!!!!!!!!!!! zoals je vriendjes door ons al zijn uitgechakeld(pim fortuintje en theoke vangohg) zul jij dus binnenkort ook vaarwel zeggen tegen deze mooie aarde!!!!! HIERBIJ ZWEER IK BIJ ALLAH DAT IK NA JE GEDOOD TE HEBBEN ZIJN NAAM ZAL GRAVEREN OP UW BUIK!!!!!!!! ALLAH IS GROOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps: profiteert u maar goed want lang zal het niet meer duren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: moslimstrijder | 05-11-04

reactie op moslimstrijder het heeft absoluut geen zin om te dreigen hoor,moslimstrijder van men kloten!!!want voor je het weet,hang je aan 1 van onze hoogste bomen!!dan spreken we pas van echte luchtvervuiling hoor!!!!zeg,ken jij het verschil tussen een moslim,en een witte volle lijn op straat???nee.....over een witte volle lijn mag je niet rijden!!!

Gepost door: echte vlaming | 15-12-04

reactie op fatima zeg fatima,het nieuws gezien van 19december?het was trouwens een van de hoofdpunten!ik zal het uw maar even zeggen dan!!vlaams belang groeit met de minuut!als we gingen stemmen op 19 december was vlaams belang de grootste partij!!dus,die zever daar die je daar hebt neergepent over jullie ras,trek die maar vlug in!
iedereen weet trouwens dat jullie ras zich zienderogen als ratten verspreid!
ongedierte plant zich toch vlug voort he,vind je ook niet!!!?maar niet getreurd meiske,aan dit tijdperk komt snel een einde!!


leve het vlaams belang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gepost door: kkk | 19-12-04

francais je suis de tous coeur avec vous

Gepost door: thomas | 17-03-06

een ramp op alle gebieden het is gelijk welke partij je stemt geen enkele zal belgie nog kunnen redden met al hun regltjes juist onze kinderen gaan het gelag betalen van de clungelaars die hier al jaren belgie hebben verziekt als je al geen pint mag drinken en geen sigaretje mag roken waar gaan we naartoe zo creer je geen jobs ook ze mogen allemaal hun deurtje dicht doen wandt belgie gaat van de kaart

Gepost door: dirk | 29-12-09

politiek er zullen nooit eerlijke mensen aan de macth komen in de politiek wandt ze verdienen er er een te grote kluit aan waarom denk je dat ze in de politiek gaan juist om den belg zijn zakken leeg te maken en als het te warm wordt zijn ze wel weg langs het achter poortje twordt tijd dat die grote koppen eens eindelijk afgestraft worden maar ja wie is er nog eerlijk den dag van vandaag als je weet dat je zoveel er mee kunt verdienen

Gepost door: dirk | 29-12-09

Wil langs deze weg Frank Van Hecke en de familie van Marie-Rose mijn
blijken van medeleven overbrengen bij het droeve nieuws van haar over-
lijden. Van harte gecondoleerd familie Morel en Frank van Hecke.
Jos Gouwy

Gepost door: jos gouwy | 11-02-11

De commentaren zijn gesloten.