12-01-04

twinkel

CITAAT
 
2004-01-12, 20:12:06
taal en andere spelletjes
Weet je, ik zou wel eens willen weten wat eigenlijk de standpunten van het vlaams blok zijn in andere zaken als de vreemdelingen en de anti-politiek. Kwestie van eerst objectief te bekijken en dan mijn eigen mening daar een plaats tegenover te kunnen geven.
btw: ieder zijn mening, maar laat duidelijk zijn dat mijn mening wel lijnrecht tegenover de jouwe staat.
het zou interessant zijn om enkele partijstandpunten met een degelijke uiteenzetting en argumentering te lezen. want die argumentering mis ik eigenlijk vaak. het enige wat ik zie is meestal een 'wijsvingergevecht' tussen vl-bl en andere partijen. vingertje wijzen en de zaak terugkaatsen is niet bepaald iets wat veel oplevert. van den trant van "jullie zijn tegen uitsluiting, maar jullie sluiten zelf uit" that's not the point
running round in circles, da kan ik ook, daar is geen nood aan in de politiek.
als je toch overtuigd bent van je gelijk, bewijs dan dat je gelijk hebt - fundering, argumentering, uiteenzetting
in plaats van anderen de kop in te slaan zodat je zelf groter lijkt.
het zal me benieuwen.
http://twinkeltje.skynetblogs.be
Twinkeltje

fundering die ligt onder mijn huis in, of met andere woorden dat is te veel om hier even uit te leggen

argumentering: idem alhoewel het niet onder mijn huis ligt

uiteenzetting: kijk daarvoor maar eens naar Dehaene, typisch zo'n voilgevreten politicus die fraudeert dat het niet mormaal is

Of om het anders te zeggen, ik heb nu geen zin om te reageren op u zever, maar zal het wel een van dees dagen doen als ik meer tijd heb!!!

20:37 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gelezen "Algemene Voorwaarden' Skynetblogs.. - geen Blog te creëren of inhoud te publiceren van racistische, xenofobe, revisionistische of hatelijke aard of inhoud die aanzet tot racistische, xenofobe, revisionistische of hatelijk gedrag...

Tja.. als je niet kan schrijven.. kan je waarschijnlijk ook niet lezen !

Gepost door: viviane | 12-01-04

al wat je wilt maar als je pleit dat we respect moeten hebben voor jou, heb dan ook respect voor anderen 'mijne zever' is ook een mening die gehoord mag worden, volgens je eigen woorden "ik respecteer juist andere meningen alhoewel ik het er niet mee eens ben" wel ik merk het.
zie maar dat uw huis nie instort want ge zijt het zèlf aan het ondergraven.
en ik wacht geduldig op je uiteenzetting. 'te veel om te vertellen' is een flauw excuus. het resultaat daarvan is hetzelfde als met 'niks te vertellen'
en laat me ook nog noteren dat ik zeer diplomatisch ben geweest en nog steed ben, en je wel degelijk een kans geef om jezelf te bewijzen - it's in your own hands. ziet maar da ge uzelf nie verbrand aan het vuurtje dat uw eigen huis warmt. tzal nie aan mij gelegen hebben. aanval is niet de beste verdediging, maar dat is precies nog niet doorgedrongen. ge zondert uzelf af door iedereen die te dicht komt af te schieten, en dan de schuld steken op de anderen dat ze niet dichterbij willen komen maar het op afstand houden? komaan he.
kijk ook eens kritisch naar jezelf. tis een cliché, maar dat is het geworden omdat het een algemene waarheid is: voor ge de splinter uit iemand anders ook onder de loep neemt, haalt eerst is de balk uit uw eigen oog. dan hebt ge een klaarder beeld (en kunt ge mss beter lezen ook)

Gepost door: Twinkeltje | 12-01-04

Dit blog... draagt zin zijn voorwoord : ' Hier zal u objectieve informatie vinden...'

- objectief = onbevooroordeeld
- informatie = verschaffen van inzicht in de feitelijke toestand

Tja, nog niet veel van gezien. Van geen enkele kant.

Gepost door: Pimpernel | 13-01-04

Arm Vlaanderen Al die mensen die tegen het Vlaams Blok zijn, zijn haatdragers, want zij haten de stellingen van het Vlaams Blok.

Wanneer trekken de mensen nu eens hun ogen open?
De VLD en consoorten nemen alle punten over van het Vlaams Blok omdat zij op een goed blaadje willen staan.

Waarom wij stemPLICHT en de migranten stemRECHT?
Doe maar mensen, maar kom niet bleiten wanneer wij hier niets meer te zeggen hebben.

Maar ja, wat haalt het uit wat ik zeg. Ik word enkel ziek van die mensen die niet verder zien dan hun neus lang is.
Ik vind het enkel spijtig dat ik alle moeite moet doen om te OVERLEVEN terwijl jullie niet beseffen wat er boven ons hoofd hangt.

Arm Vlaanderen

Gepost door: Iemand die zijn ogen open heeft | 13-01-04

Ben jij diegene die mijn bol stal of was het die neger weer? Wat een lariekool verkondigt u zeg!? Ooit heeft Frank Van Hecke persoonlijk tegen me gezegd dat hij zich schaamde om aanhangers zoals u! Het was op 19 maart 2002 na een debat in Aartrijke. Ik vergeet het nooit, met alle politici stonden we daar, als moderatoren, nog wat gemoedelijk na te praten. Op het debat was immers heel wat gebeurd, daar hadden enkele bejaarden woedend rechtgesprongen om luidkeels eens mee te delen wat zij ervan vonden. De uitspraken waren nogal xenofobisch van aard en het werd dan ook ontvangen op een heftig goedkeurend geknik van Van Hecke en Quataert. Dus na afloop van dit debat werd er dus gesproken over die incidenten en daarbij werd door de andere aanwezige politici gewezen op het feit dat het VB zijn achterban wat meer in toom dient te houden. En toen beschreef Van Hecke himself de achterban van haatdragende mensen te zijn. Nu is de stok die u zoekt om ons te slaan blijkbaar omgetoverd in een boemerang!

U loopt trouwens prima in de pas want ook u probeert een schrikwekkend toekomstbeeld voor te spiegelen. U jaagt de mensen angst aan terwijl dit absoluut niet hoeft. Vlaanderen is een rijke en gelukkige staat en u probeert ze om te draaien tot een angstig en deprimerend land...

Gepost door: Nostradamus (PieterJan) | 14-01-04

Ik had het trouwens... in voorgaande reactie op de 'man met de open ogen'.

Gepost door: PieterJan | 14-01-04

De commentaren zijn gesloten.