12-01-04

Democratie

CITAAT:
 
2004-01-12, 12:39:28
Wablief???
Ik citeer jouw woorden: "Geef ok gerust commentaar, debat moet er zijn, dat is tenminste echte democratie. Niet dat wat die linkse stommeriken allemaal zeggen."
Durf jij 'dit' democratie te noemen? Dat je al van meet af aan gaat bepalen wat democratie is? Door anderen onmiddellijk een naamplaatje mee te geven? Kan er geen debat bestaan met andersdenkenden? Volgens jou alleszins niet!!! Je sluit die 'stommerikken' al meteen uit. Democratie, laat me niet lachen. Daar sta je nog ver van af!
http://pliske.skynetblogs.be

 

Wat zijt gij toch een onnozelaar ik respecteer juist andere meningen alhoewel ik het er niet mee eens ben, anders had ik ze allang gewist want dat kan ik als eigenaar van deze site.

Typisch linkse lui dat ze ZELF dus bepalen wat democratie is, kom nu eens met wat inhoudelijke argumeneten zou ik zeggen.

Dont shoot the pianyst

17:09 Gepost door BlokNever | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wat is een Pyano? Is dat het instrument dat een 'pianyst' bespeelt?

Gepost door: foobar | 12-01-04

weg met het vlaams blok Ik vind het het zielig als het zelfs al zover komt dat bepaalde mensen gewoon niet geaccepteerd worden in de samenleving, en dat is net wat het vlaams blok doet. Hoe kan je nu zo onmenselijk zijn, en de mensen die ervoor stemmen zijn al even onnozel!! Als je bijvoorbeeld in Turkije gaat wonen, dan wil je toch ook kunnen kiezen wie er in de regering zit? Ik hoop echt met heel mijn hart dat het vlaams blok NOOIT in de regering zal kunnen gaan. Endan wil je nog de "waarheid" verkondigen, de waarheid é, die ken ik al lang, het vlaams blok zit gewoon VOL MET RACISTEN!! En durf me niet tegen te spreken want DAT IS DE WAARHEID!!! En dan snap ik niet dat een MENS ZOIETS KAN DOEN, das toch ONMENSELIJK, ik steun zulke praktijken helemaal niet.
Of je nu de moeite wil doen om dit te lezen of om het snel te verwijderen om de waarheid te verdoezelen, het kan me niet schelen, maar het moest even van mn hart, denk hier maar eens over na

Gepost door: a m a n | 12-01-04

Nee Ik denk dat het bespeelt wordt door een blokker die zoals gewoonlijk te stom is om pianist juist te schrijven.

Gepost door: Rik | 12-01-04

Juist schrijven, Rik ? Typisch anti-VB gedachtegoed wat jij daar hebt, mijn vriend. Leer eerst eens zelf correct schrijven en maak verdomme geen "DT" fouten !
Bespeelt, foei, hoe durf je, O / 10 ! Gebuisd en gezakt. En vergeet die kus van de juffouw.

Gepost door: Pimpernel | 12-01-04

weg met het V.B. aman ? Als ik je tekst zo een lees, dan vertoon je exact dezelfde gevoelens t.o.v. het V.B. als jij verwijt aan het V.B. ?
IS DAT DE WAARHEID ? ONMENSELIJK toch, nietwaar ? Dat EEN MENS ZO IETS KAN DOEN ? Van RACISME gesproken.

Gepost door: Pimpernel | 12-01-04

Re: weg met het vlaams blok Re: weg met het vlaams blok

"Als je bijvoorbeeld in Turkije gaat wonen, dan wil je toch ook kunnen kiezen wie er in de regering zit?"

- Moest ik in Turkije wonen en ik zou dezelde eisen stellen als de Moslims hier, ik denk ze zouden mij zeer vlug het land uit zetten vb. in Turkije is het verboden voor westerlingen om gewoon een kerstboom voor het raam te zetten, is dit dan niet redicuul?!

- En mag ik stemmen in Turkije als ik ik er ga werken?? --> Nee ik denk het niet! Wel dan wil ik daar ook kunnen stemmen. Het Vlaams blok heeft niets tegen vreemdelingen zolang ze zich aanpassen aan onze cultuur en niet andersom.

Denk hier maar eens over na!

BTW Rik iedereen kan zich vergissen, in plaats van onzin te schrijven zou je beter eens wat zinnigs vertellen!! "Ik denk dat het bespeelt wordt door een blokker die zoals gewoonlijk te stom is om pianist juist te schrijven.
"

Gepost door: sperg | 05-09-04

De commentaren zijn gesloten.